Binnen enkele weken merk je al het verschil! Je penis word groter, dikker en je erectie word vele malen krachtiger!

Verras je vrouw
of vriendin met een veel grotere penis!
1 op de 3 mannen is onzeker over de lengte en dikte van zijn penis. Libido7 haalt jou onzekerheid weg!
NR.1 in Nederland!
Met Libido 7 heb je binnen enkele dagen al een zichtbaar grotere penis!
Ongelovelijk!
Toen mijn vriendin het resultaat zag heeft ze een hele tijd zitten staren naar mijn pik...
Bram - Hoofddorp

Gesponserde Koppelingen


Betere resultaten in bed!
Hardere erecties. Langer kunnen genieten van seks! Meerdere hoogtepunten bereiken! Dat is toch wat iedere man wil? En hun partners natuurlijk ook! De beste prijzen voor Libido Forte!
www.libido7.net


Laat je pik groeien!
Natuurlijke penis vergroting met Libido7 is echt mogelijk!
www.libido7.org


Jouw penis kan groter worden!
Met Libido7 kun je je penis met wel 7 centimeter vergroten! Een dikke, grote penis zal zowel voor jou als je partner het genot tijdens de seks extreem verhogen!
www.libido7.org


Verbeter je erectie!
E-pil is de allerbeste erectie stimulerende kuur.
www.e-pil.be


Nooit meer een kleine pik!
Veel mannen hebben hun pik al met succes vergroot met Libido7.
www.libido7.org


Jou vrouw word botergeil!
De originele Spaanse vlieg liefdes elixer!
www.spaanse-vlieg.be


Wil jij betere sex?
De penis vergrotende combinatie van een hoogwaardige vacuumpomp met een tabletten kuur.
www.libidopomp.com


Hoe gebruik ik Libido7
Gebruiks aanwijzing:
Slik 2 x daags 1 tablet. In nemen met een glas water. Voor het verkrijgen van een optimaal resultaat adviseren wij om de penis dagelijks te masseren. Dit doet u om de zwellichamen in de penis soepel te maken waardoor zwellichamen zich beter kunnen vullen met bloed.

Massage methode:
De penis in rust stand stevig bij de basis pakken en naar de eikel toe opwrijven. Bij voorkeur's morgen en 's avonds. Doe dit 2 a 3 minuten per keer zodat de zwellichamen gestimuleerd worden en beter ontvankelijk zijn voor Libido7
IngrediŽnten:
L - Arginine L- Arginine:
Werkt als lustopwekker doordat het de neurotransmitters die de prikkeling veroorzaken, verhoogt. L- Arginine is ook heel geliefd onder bodybuilders en atleten, die het gebruiken om de spiermassa te vergroten en het vet te verminderen.

L- Arginine zorgt voor het vrijkomen van groeihormonen uit de hypofyse. Groeihormonen stimuleren de groei van de spieren en versterken tegelijkertijd de stofwisseling in de vetcellen. De mogelijkheid om een erectie te krijgen is direct verbonden met de hoeveelheid L- Arginine en zuurstof die het bloed naar de penis brengt. Onderzoek heeft aangetoond dat een verhoogde dosis van arginine zorgt voor langere en intensere orgasmes.

Calcium:
Het mineraal calcium (kalk) geeft stevigheid aan het skelet en gebit. Ook is calcium nodig voor het goed functioneren van de spieren en voor het geleiden van prikkels naar de zenuwen. Calcium is verder onder andere betrokken bij de bloedstolling, de celgroei en de hormoonstofwisseling. Door Calcium voelt u zich meer ontspannen.
Calcium

Syberische Gingseng Siberische Gingseng:
Onderzoek heeft aangetoond dat Gingseng de groei van de geslachtklieren bevordert en de potentie van het sperma verbeterd. Siberische Ginseng is traditioneel een lustopwekkend middel, het verhoogt het libido en staat in vele culturen bekend om zijn prettige tonische eigenschappen die bij zowel mannen als vrouwen de lust opwekken en de seks verbeteren.

Muira Puama: "potentie hout"
Een kleine boom die ongeveer 5 meter hoog wordt en van oorsprong groeit in het Braziliaanse Amazone gebied. De boom heeft kleine witte bloempjes. In de Braziliaanse kruidengeneeskunde wordt Muira puama gezien als een zeer sterk aphrodisiac (seks-stimulant). Het wordt daar gebruikt zowel door mannen als door vrouwen. Onderzoek heeft aangetoond dat binnen 2 weken na gebruik 62 % van de proefpersonen met een verminderde geslachtdrift hiervan is verholpen.
Muira Puama

Tribulus Terrestris Tribulus Terrestris:
Tribulus terrestris heeft een positieve invloed op de vorming van een erectie. Voor een erectie is een verwijding van bloedvaten nodig. Protodioscine heeft vaatverwijdende eigenschappen, omdat er in het lichaam meer stikstofmonoxide wordt gevormd.

Uit het onderzoek kwam verder naar voren dat Tribulus Terrestris een positieve uitwerking heeft op het immuunsysteem, de voortplantingsorganen en leverfuncties.


Epimedium Sagittum:
In het Nederlands worden ze ook aangeduid als Elfenbloem. Het bevordert de bloed toevoer naar de penis en naar de erogene zones om de penis, de bloedvaten gaan openstaan en de penis zal langer en dikker worden dan ooit te voren. Veel soorten zouden geslachtsdriftopwekkende eigenschappen hebben. Volgens overlevering zou dit ontdekt zijn door een Chinese geitenherder, die verhoogde seksuele activiteit bij zijn dieren waarnam nadat ze van deze planten gegeten hadden. De Chinese naam voor de Elfenbloemblaadjes is yin yang huo, wat letterlijk 'Geil geitenkruid' betekent.
Epimedium Sagittum
Wacht niet langer in twijfel over uw maat! BESTEL SNEL!

Schaamlippen verkleinen zonder medische ingreep!
Borstevergroting zonder medische ingreep is nu mogelijk!
De Vibo Sexshop voor al uw speeltjes!
DD Borsten voor een maatje meer!